This site uses cookiesMore Information.

Polsinelli Denver Office

Denver, Colorado

Located on the top four floors of a downtown tower, Polsinelli’s law office features a modern mountain aesthetic that capitalizes on panoramic views of the Rockies.

As clients and visitors enter the office, they follow a path inspired by a mountain hike. The elevator lobby’s dark walls lead to the reception area, which features warm wood and rock. Visitors must break through the fog, mimicked in the etched glass accent wall, to reach the open mountain vistas beyond.

Dark and light woods echo the forest, with charcoal-stained oak symbolizing the deeper tones of the forest floor. Use of color reinforces the contrast between darkness and light, creating a dynamic found in nature. Various shades of green, yellow and blue simulate the colors found in evergreens, aspen leaves and the sky.

Generous hospitality-centered corridors feature social spaces, work islands, coffee bars and conversation niches. Designed as a series of window boxes, conference rooms are strategically named to correspond to the mountain peaks they frame. An expansive rooftop terrace and lounge provides an indoor-outdoor event space.

HOK has collaborated with Polsinelli on 30 office projects in 20 cities. These branded workplace environments have become powerful tools for recruiting, marketing and community engagement.

SIZE
110,000 sq. ft. / 10,220 sq. m.
Awards
AIA Kansas City Citation Award – Interiors
ENR Best of the Best Projects – Interior/Tenant Improvement Award
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×