This site uses cookiesMore Information.

Ogilvy Office

Washington, D.C.

The design of Ogilvy’s new office promotes collaboration and innovation while celebrating its creative culture. Starting in the reception area, which features a custom mural of founder David Ogilvy and his “aim for the remarkable” quote, the company’s iconic brand is highlighted throughout the space.

The open floor plan features a one-size-fits-all benching system for all Ogilvy’s people, including executives. Modern and traditional workstyles are supported by a variety of open and closed collaboration spaces, phone rooms, video-editing suites, a café, a library and “quiet car” areas for heads-down work. Names of D.C. landmarks selected by Ogilvy employees distinguish different “neighborhoods” within the office. A clear circulation route accented by a distinct ceiling design creates views and connections. Pinup spaces in neighborhoods and along circulation paths exhibit in-process and finished work samples.

Sustainable design strategies within this LEED Silver office create a workplace that promotes the health and wellness of Ogilvy’s people. HOK’s design provides access to outdoor views, optimized energy performance through low-wattage lighting and ENERGY STAR equipment, low-flow fixtures that reduce water use, and low-emitting materials and furniture.

CERTIFICATION
LEED-CI Silver
SIZE
23,000 sq. ft. / 2,140 sq. m.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×