X

1,600 people in 24 cities living 4 values for 1 goal:
To use design to help our clients succeed.

We create exceptional environments that meet our clients' most complex design challenges.

We inspire people through our work by expressing timeless cultural, organizational and personal values.

We connect people and place with ideas that come from many minds and imaginations.

We care about serving our clients, enriching lives, improving communities and protecting our natural environment through design.

We are a global architecture, design, engineering and planning firm.

中文
60+ Years of Design + Innovation
Search
27 April 2016

The New York Times Explores the Renovated InterContinental New York Barclay Hotel

IHG New York Barclay Reception Rendering_HOK

David Dunlap, ”Building Blocks” columnist for The New York Times, tours The InterContinental New York Barclay hotel’s $180 million renovation designed by HOK with Stonehill & Taylor and the in-house IHG Design Studio.

IHG New York Barclay Living Room One Bedroom Rendering HOK“Bird motifs can be found throughout the renovated hotel. More important, so can new windows, in all 704 rooms and suites. The new windows have double panes, which eliminate the sound of all but the loudest passing sirens. Argon gas between the panes acts as a thermal insulator in both summer and winter.”

“The biggest changes to the hotel are the additions of two new ballrooms on the second floor, and a 4,500-square-foot suite and terrace on the roof, above the 14th floor. Zoning rules limit how much floor area a building can have.”

“To compensate for what was added, the architects consolidated the hotel’s offices. They also removed part of the floor slab between the first and second floors, creating a two-story space in which a grand staircase was built.”

IHG New York Barclay Lobby Rendering HOK

“Among the losses during the renovation was a lovely domed laylight in the lobby ceiling. It could no longer fit there because of all the added structural reinforcement needed to support the ballroom above. A new, flat laylight has been installed in its place, with translucent panels that are illuminated from behind by LEDs.”

The New York Times